hajen.jpg.blogg.se

serierna v.7
Förra veckan var jag en boll av stress och ledsamhet som inte orkade med något, men för en gångs skull tror jag att jag hanterade den här stressade uppsättning av hormoner på rätt sätt. Tackade nej till sånt som jag inte orkade, pluggade varvat med att lägga huvudet på datorlocket och bara blunda samt dricka te. Men främst kollade jag på serier. Så här har ni, vecka 7 genom vilka serier jag konsumerat.
Först ut, Shameless. Fyfan vad roligt att en ny säsong har hamnat på netflix. Jag la mig i badet och fick typ hundra wtf moments. Att Frank lurar till sig en lever och att Veronica väntar trillingar? Att Fiona fuckar upp sin relation, igen? Åhhhhhhh. Bästa tisdagkvällen since 2016. 
New girl. Roligaste serien jag vet. Värmde upp inför plugget genom att marathonkolla på tre avsnitt i skolbiblioteket med en halsduk över huvudet för att gömma mig inför omvärlden. Det var jättemysigt, sen orkade jag med gymnasiearbetet.
How to train your dragon. På fredagen satte sig jag och min lillebror i soffan för att kolla på den nya säsongen av Drakryttarna som är en serie fristående från filmerna, How to train your dragon. Typ. Den är asbra, fint gjord och ganska rolig. Glad att jag får dela den här serien med lillebror trots att den onda jäveln har smygkollat klart hela säsongen utan mig. </3 Tur att han inte har något emot att kolla igen.
Senare på fredagkvällen var jag sminkad och redo för att gå ut, men förlorade all min ork och vilja till allt. Stannade hemma hos Marcus, kramades i soffan och började kolla på Mr. Selfridge tillsammans. Jag tycker att huvudkaraktären är ganska störig, men kostymerna och de andra karaktärerna är så bra och lyfter hela serien. Fint också att ha en serie att kolla på tillsammans. 
Tack gode Gud för att förra veckan är över och tack livet för serier. 
Slutligen, här är en supergullig animering till Veronica Maggios Trädgården en fredag. BLESS du som gjorde den.